Matematik
2. gradspolynomier
27. maj 2007 af
batikha (Slettet)
Hej
En andengradspolynomium er en funktion med forskriften
f(x)= ax^2 + bx + c (hvor a er forskellig fra nul)
Er det rigtigt at:
a = hældning
b = skæring med y-aksen
c = konstant
?
Tak :)
En andengradspolynomium er en funktion med forskriften
f(x)= ax^2 + bx + c (hvor a er forskellig fra nul)
Er det rigtigt at:
a = hældning
b = skæring med y-aksen
c = konstant
?
Tak :)
Skriv et svar til: 2. gradspolynomier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
