Matematik
rente
28. maj 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
der står i min opg at fra kort periode til lang periode
er det sådan
der er denne formel men den bruges til når man skal finde fra måndelige rente til årlig rente
er det lige meget hvis jeg bruger den
r^år = (f måned)^12-1
fx hvis jeg nu ville regne 4 % på 2 år
der står i min opg at fra kort periode til lang periode
er det sådan
der er denne formel men den bruges til når man skal finde fra måndelige rente til årlig rente
er det lige meget hvis jeg bruger den
r^år = (f måned)^12-1
fx hvis jeg nu ville regne 4 % på 2 år
Svar #1
28. maj 2007 af kurdish20 (Slettet)
får der står i min opg
forklar hvad er fra kort periode til lang periode
er det sådan man gør
4/100 =0,04 +1=1,04
1,04^2=
men kan jeg godt bruge denne formel elle er der anden formel til den
r^år = (f måned)^12-1
håber får svar det haster
forklar hvad er fra kort periode til lang periode
er det sådan man gør
4/100 =0,04 +1=1,04
1,04^2=
men kan jeg godt bruge denne formel elle er der anden formel til den
r^år = (f måned)^12-1
håber får svar det haster
Skriv et svar til: rente
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
