Matematik

Årsprøve matematik

28. maj 2007 af Tbear (Slettet)
Hey jeg går i 1g. Og skal til årsprøve i matematik skriftlig, ville høre om der er nogen som ved hvad de forskellige opgaver kan være og hvilke emner ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af Leah (Slettet)

Har du ikke fået pensum?

Triginometri, cosinus sinus phytagaros
Sansynlighedsregning
Funktioner
2.gradsligninger
Reduktionsstykker

.. kan ikke lige huske flere.

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2007 af Splitt (Slettet)

Årsprøven i 1.g er ofte en din matematik-lærer selv laver/kombinere.

Det vil være oplagt, at I/du kommer til prøve i det stof som i har gennemgået i 1.g :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2007 af Spinderella_1989 (Slettet)

hva med kemi 2.g, er det os læreren der laver det der?

Svar #4
28. maj 2007 af Tbear (Slettet)

Tak. måske nogen som ligger inde med nogle formler eller ligende , er nemlig ikke den skarpeste til matematik , det hænger simpelhent bare ikke fast :D

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2007 af allan_sim

Årsprøver laves altid af læreren/lærerne. Det er kun eksaminer, der er ministerielt fastlagt.

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. juni 2007 af luanu (Slettet)

Der er mange formler, som jeg vil gætte på står i den bog... men her er et par stykker:

Andengradsligning: ax^2+bx+c
du kan finde nulpunkt(er, x-værdier via diskriminantformlen:

x = (-b+kvadratrod(d)) / 2a og
x = (-b-kvadratrod(d)) /2a

d = diskriminanten = b^2-4ac. Hvis d=0, er der kun en løsning, hvis d er større end o er der 2 løsninger.

Jeg går også ud fra at du skal kunne kvadratsætninger:
(a+b)^2 = a^2+b^2+2ab
(a-b)^2 = a^2+b^2-2ab
(a+b)(a-b)=a^2-b^2

Prøv også at slå op i din bog over vækst. Den er næsten sikker hver gang!
Linær: y=ax+b
ekspotentiel: y=b*a^x
Potens: y=b*x^a


Skriv et svar til: Årsprøve matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.