Matematik
Funktioner
29. maj 2007 af
Niinnaaah (Slettet)
Hej, er der nogen der kan hjælpe med denne?
Funktionen f er givet ved
f(x)=sqrt(x^2-)
Løs ligningen f(x)=5
MANGE TAK!
Funktionen f er givet ved
f(x)=sqrt(x^2-)
Løs ligningen f(x)=5
MANGE TAK!
Svar #2
29. maj 2007 af Mandelbrot (Slettet)
f(x)=sqrt(x^2-4)
f(x)=5
<=>
5=sqrt(x^2-4)
Nu skal du bare isolere x. Start med at løfte begge sider af lighedstegnet i anden.
f(x)=5
<=>
5=sqrt(x^2-4)
Nu skal du bare isolere x. Start med at løfte begge sider af lighedstegnet i anden.
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
