Matematik
Renter og eksponentielle funktioner
05. juni 2007 af
batikha (Slettet)
Hej
Hvad er sammenhængen mellem kapitalfremskrivning og eksponentielle funktioner ?
Tak på forhånd :)
Hvad er sammenhængen mellem kapitalfremskrivning og eksponentielle funktioner ?
Tak på forhånd :)
Svar #1
05. juni 2007 af peberdelfinen (Slettet)
Kapitalfremskrivningsformlen er en eksponentiel funktion. Så simpelt er det.
Svar #2
05. juni 2007 af dnadan (Slettet)
kn=k0*(1+r)^n
og
f(x)=b*a^x
Hvis disse sammenlignes, så fås det at:
kn=f(x)
k0=b
(1+r)=a
n=x
og
f(x)=b*a^x
Hvis disse sammenlignes, så fås det at:
kn=f(x)
k0=b
(1+r)=a
n=x
Svar #3
05. juni 2007 af J.P.Hartmann (Slettet)
A-værdien i en eksponentiel funktion, er jo fremskrivningsfaktoren. Ligesom der også er en i kapital fremskrivningen.
Skriv et svar til: Renter og eksponentielle funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
