Dansk

hvad menes der??

05. juni 2007 af puffersystem (Slettet)
hvad menes der:
Er artiklen subjektiv eller objektiv?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2007 af culla (Slettet)

subjektiv: forfatteren af teksten giver udtryk for sine egne holdninger i forhold til emnet.
objektiv: forfatteren holder sig til videregivelse af begivenheder uden at komme med egne meninger.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2007 af FrkMarlene (Slettet)

subjektiv = Personligt
objektiv = Upersoligt

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2007 af FrkMarlene (Slettet)

subjektiv = Personligt
objektiv = Upersoligt

Skriv et svar til: hvad menes der??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.