Fysik
Isolation af L
21. april 2004 af
Jules (Slettet)
Jeg skal isolere L ved at kombinere følgende ligninger:
Ligning 1: L tan(alpha/2)= d/2
Ligning 2: alpha = x/P · FOV
Tak for hjælpen!!!
Ligning 1: L tan(alpha/2)= d/2
Ligning 2: alpha = x/P · FOV
Tak for hjælpen!!!
Svar #1
21. april 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
L tan(x/P · FOV/2)= d/2
L = d/(tan(x·FOV/2P)
Er det bare det, du mener?
L = d/(tan(x·FOV/2P)
Er det bare det, du mener?
Svar #2
21. april 2004 af iB (Slettet)
Divider med tan(alpha/2) i lining 1 og indsæt alpha, som du kender den fra 2.
PS: Du isolere ikke L ved at kombinere ligningerne, men isolerer L i 1 og indsætter.
PS: Du isolere ikke L ved at kombinere ligningerne, men isolerer L i 1 og indsætter.
Skriv et svar til: Isolation af L
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
