Fysik

Kj/kg - J/g = det samme?

22. april 2004 af ~Sab~ (Slettet)
Hey, man siger at fordampningsvarmen for vand er: 2257 kJ/kg
men er det det samme som: 2257 J/g

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2004 af Windcape (Slettet)

k * J / k * g = J / g

ja det kan man vel godt :)

Svar #2
22. april 2004 af ~Sab~ (Slettet)

det var godt(at du stadig er vågen)!;-P
takker for det!

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)

det er bare en faktor 1000 du forkorter væk. k=1000. 1000J/1000g=J/g

Skriv et svar til: Kj/kg - J/g = det samme?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.