Matematik
Den afledede funktion af ln
10. juni 2007 af
groth (Slettet)
Hej..
Jeg skal gøre rede for logaritmefunktionerne log(x) og ln(x), samt bevise regnereglerne, og gøre rede for den afledede funktion af ln(x).
Det eneste jeg mangler er, at gøre rede for den afledede funktion af ln(x). Men er i tvivl om hvad den afledede funktion er. Så jeg ville derfor spørge, om der er nogen der kan fortælle mig det?
Mvh. Groth
Jeg skal gøre rede for logaritmefunktionerne log(x) og ln(x), samt bevise regnereglerne, og gøre rede for den afledede funktion af ln(x).
Det eneste jeg mangler er, at gøre rede for den afledede funktion af ln(x). Men er i tvivl om hvad den afledede funktion er. Så jeg ville derfor spørge, om der er nogen der kan fortælle mig det?
Mvh. Groth
Svar #1
10. juni 2007 af The nørd (Slettet)
hvis du har f(x)=ln(x) så er den afledede funktion bare f'(x)= jah det må du selv regne ud, hehe kan det ikke lige i hovedet :)
men den afledede funktion det er når du differetiere
men den afledede funktion det er når du differetiere
Svar #2
10. juni 2007 af groth (Slettet)
Okay, mente jeg også... såmå den afledede funktion være:
f(x)=ln(x)
f'(x)=1/x...
Mange tak ;)
f(x)=ln(x)
f'(x)=1/x...
Mange tak ;)
Skriv et svar til: Den afledede funktion af ln
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
