Matematik

ekspotentiel vækst

12. juni 2007 af narkokys (Slettet)
hvad skal jeg sige til censor om denne her opgave?

Forklar de begreber, der knytter sig til en ekspotentiel udvikling, herunder, vækstrate, ligning, ekspotentielle modeller?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2007 af mathon


1) udtryk y = b*a^x

2) betydning af a og b

3) log(y) = log(a)*x + log(b), altså en retlinje i et enkeltlogaritmisk koordinatsystem

4) a = (y2/y1)^(1/(x2-x1)) og b=y1/a^x1 eller b=y2/a^x2

generelt
se svar #2
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=330663





Skriv et svar til: ekspotentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.