Matematik
ligninger
23. april 2004 af
funkyfrog (Slettet)
Hvordan løser man ligninger med parentes og brøker?
Hilsen Funkyfrog.
Hilsen Funkyfrog.
Svar #1
23. april 2004 af sclk (Slettet)
Øh...måske skulle du skrive nogle eksempler - hvad er dit problem, specifikt?
Svar #2
24. april 2004 af Cimera (Slettet)
Du er nødt til at skrive mere nøjagtigt hvad du mener. Det ville også være rart at vide hvad klassetrin du går i så man kan give et svar der ligger inden for Jeres pensum.
Der findes (jo) uendeligt mange ligninger, så det er helt umuligt at give et svar på alle typer her.
F.eks. indeholder ligningen
2*(x+4)/3=4/(x-1)
både parenteser og brøker, men løses let som en andengradsligning.
Noget der ser så simpelt ud som
2^x-x^2=0
er derimod MEGET kompliceret at finde alle 3 løsninger til.
Der findes (jo) uendeligt mange ligninger, så det er helt umuligt at give et svar på alle typer her.
F.eks. indeholder ligningen
2*(x+4)/3=4/(x-1)
både parenteser og brøker, men løses let som en andengradsligning.
Noget der ser så simpelt ud som
2^x-x^2=0
er derimod MEGET kompliceret at finde alle 3 løsninger til.
Skriv et svar til: ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
