Matematik
Wronski for n
12. juni 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
y ^(n) = ay
Hvordan finder man y?
Hvordan finder man y?
Svar #3
13. juni 2007 af Madsst (Slettet)
Hvis y^(n) er y ganget med sig selv n gange:
y^n=ay => y^(n-1)=a => y = a^(1/(n-1))
y^n=ay => y^(n-1)=a => y = a^(1/(n-1))
Svar #4
13. juni 2007 af Duffy
Når jeg hører ordet Wronski tænker jeg "differential-ligninger!".
Kunne du prøve at være noget mere præcis i dine spørgsmål?
Hvad er det HELT PRÆCIST at man skal forstå ved
y ^(n) ?????????????
Er det den n'te afledede af y eller er det y opløftet til n. Notationen er helt i skoven...
Kunne du prøve at være noget mere præcis i dine spørgsmål?
Hvad er det HELT PRÆCIST at man skal forstå ved
y ^(n) ?????????????
Er det den n'te afledede af y eller er det y opløftet til n. Notationen er helt i skoven...
Skriv et svar til: Wronski for n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
