Matematik
ligning
24. april 2004 af
funkyfrog (Slettet)
Hvordan løser man denne ligning:f(x)=g(x)
Svar #2
24. april 2004 af emul0c
Ja vi skal bruge lidt flere oplysninger, det du har skrevet kan vi ikke bruge til en skid.
Det er jo det samme som at skrive
f(9)=g(9)
Det er jo det samme som at skrive
f(9)=g(9)
Svar #3
24. april 2004 af susbc (Slettet)
Du skal bare sætte de to ligninger lig hinanden og løse dem, ved at isulere x på den ene side af lighedstegnet
Svar #4
24. april 2004 af Cimera (Slettet)
isolere...
Jeg tvivler lidt på at funkyfrog mener det seriøst. De sidste par dage har han skrevet mindst 2 andre spørgsmål der er ligeså håbløse at besvare. Desuden skriver han aldrig tilbage når først nogen har prøvet at svare.
Jeg tvivler lidt på at funkyfrog mener det seriøst. De sidste par dage har han skrevet mindst 2 andre spørgsmål der er ligeså håbløse at besvare. Desuden skriver han aldrig tilbage når først nogen har prøvet at svare.
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
