Matematik
Eksponentielle udviklinger
17. juni 2007 af
JulieK. (Slettet)
Hej,
et spørgsmål..
Gør rede for, hvor man ud fra givne grafpunkter kan finde regneforskriften for en eksponentiel udvikling...
Hvad mener der, og hvordan kan man det?
Mvh. Julie.
et spørgsmål..
Gør rede for, hvor man ud fra givne grafpunkter kan finde regneforskriften for en eksponentiel udvikling...
Hvad mener der, og hvordan kan man det?
Mvh. Julie.
Svar #1
17. juni 2007 af peberdelfinen (Slettet)
Der menes nok at, hvis du kender to punkter på grafen, (x1,y1) (og x2,y2), så kan du bestemme forskriften for funktionen ved at sige
a=(x2-x1)rod af (y2/y1)
b=y1/(a^x1)
Dette skal du nok også bevise...
a=(x2-x1)rod af (y2/y1)
b=y1/(a^x1)
Dette skal du nok også bevise...
Skriv et svar til: Eksponentielle udviklinger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
