Fysik
Afsat energi i metaltråd
20. juni 2007 af
omallycat (Slettet)
Hej jeg sidder og kikker mine rapporter igennem for skal til eksamen i morgen. Jeg er nu igang med en rapport om "afsat energi i metaltråd".
I rapporten skal man på et tidspunkt finde hældningen af en (deltaT/I^2) graf. men hvad siger den fundne hældning noget om?
I=strømstyrken deltaT=tidsrum
I rapporten skal man på et tidspunkt finde hældningen af en (deltaT/I^2) graf. men hvad siger den fundne hældning noget om?
I=strømstyrken deltaT=tidsrum
Svar #1
20. juni 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Du starter med din differentialligning
R*dq/dt + q/C = 0, hvis løsning er
q = qo*e^-t/RC,
den fundne hældning er strømmen i = dq/dt, altså ladningsændringen pr tidsenhed ved en kapacitet, der aflades.
jeg tror, det er det, der tænkes på?
R*dq/dt + q/C = 0, hvis løsning er
q = qo*e^-t/RC,
den fundne hældning er strømmen i = dq/dt, altså ladningsændringen pr tidsenhed ved en kapacitet, der aflades.
jeg tror, det er det, der tænkes på?
Skriv et svar til: Afsat energi i metaltråd
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
