Matematik

jokes/grin med matematikken?

01. maj 2004 af starF (Slettet)
hej, jeg går i 3. g. og som tak til min matematiklærer har vores klasse tænkt os at give ham en gave og et kort. Gaven har vi fundet, vi mangler bare at designe kortet. Vi har tænkt os at et eller andet som kunne give ham et smil på læben, det kunne f.eks. være en sjov/god matematisk joke, et sjovt bevist eller hvad som helst, jeg har forgæves forsøgt at finde noget på nettet, så jeg vil høre jer, om i har set et eller andet jeg kunne bruge i denne forbindelse, eller har i en god ide?

Tak på forhånd.

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2004 af PiaZorro (Slettet)

hvad med beviset for at 4=5????

-20 = -20
16 - 36 = 25 - 45
4^2 -4*9 = 5^2 - 5*9
4^2 -4*9 + (9/2)^2 =5^2 - 5*9 + (9/2)^2
(4-(9/2))^2 = (5-(9/2))^2

kvadratroden((4-(9/2))^2) = kvadratroden((5-(9/2))^2)

4 - 9/2 = 5 - 9/2
4 = 5

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2004 af Butcher_hik (Slettet)

Eller beviset for at piger er onde :D
http://www.phobos-deimos.com/Humor/pics/girls%20evil.jpg

Svar #3
01. maj 2004 af starF (Slettet)

ehe jeg kender dem begge to... men har i flere?

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2004 af 404error (Slettet)

Her er et hav af matematiske jokes på engelsk. En oversættelse er vist ikke så svær i de fleste af tilfældene:


http://www.xs4all.nl/~jcdverha/scijokes/1.html

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)

hmm... der er osse sådn en sammnligningsting med mat, fys og bio der er ok...

en biolog, en fysiker og en matematiker ser 2 mennesker gå ind i et hus. efter et stykke tid går døren op og tre mennesker kommer ud. Biologen: de må have formeret sig. Fysikeren: der må være en fejl i målingerne. Matematikeren: nu må der så være -1 menneske derinde...

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2004 af sontas (Slettet)

Selvom den var sjov(?), så tror jeg den hører bedre hjemme i et Anders And-blad...sorry kunne ikke lade være.

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)

haha - #5 den har vores lærer fortalt! ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. maj 2004 af Brian (Slettet)

En fysiker, en datalog og en matematiker kører i tog i et fremmed land og kommer forbi en mark med sorte får. Fysikeren: "Se, fårene er sorte her i landet!". Datalogen: "Det er i hvert fald ikke alle får her til lands, der er hvide!". Matematikeren "For dette land gælder, at der eksiterer mindst et får, der er sort på den ene side!".

- Men er det morsomt?

Svar #9
05. maj 2004 af starF (Slettet)

hehe tak tak.. men den er færdig tak for hjælpenee.

Skriv et svar til: jokes/grin med matematikken?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.