Matematik
Eksamen i matematik...
02. maj 2004 af
lion4 (Slettet)
Nu er det jo snart at jeg skal op i skriftlig matematik... så er er nogel ting som jeg er ret svag i, i matematik, som jeg meget gerne vil have jeres hjælp i, i opgaver uden hjælpemidler:
1. Når der oplyses at en eksponentiel voksende funktion f oplyses at f(2)=3 og
f(3)=9.
Jeg skal så find a og b.. hvordan gør jeg så? uden hjælpemidler... jeg kan nemlig kun gøre det med lommeregner.. men hvordan uden?
2. Kan man bestem difinitionsmængden og værdimængden udfra en ligning?? uden lommeregner?
3. Hvis jeg f.eks har en funktion:
f(x)=x^3-^5x^2+3x
Jeg skal find monotoniforhold.. og hvordan gør jeg her uden lommeregner..?
Please hjælp.. det haster virkelige.. vil helst ik dumpe i matematik, da jeg ikke skal have det næste skoleår..
Mange Mange tak på forhånd
1. Når der oplyses at en eksponentiel voksende funktion f oplyses at f(2)=3 og
f(3)=9.
Jeg skal så find a og b.. hvordan gør jeg så? uden hjælpemidler... jeg kan nemlig kun gøre det med lommeregner.. men hvordan uden?
2. Kan man bestem difinitionsmængden og værdimængden udfra en ligning?? uden lommeregner?
3. Hvis jeg f.eks har en funktion:
f(x)=x^3-^5x^2+3x
Jeg skal find monotoniforhold.. og hvordan gør jeg her uden lommeregner..?
Please hjælp.. det haster virkelige.. vil helst ik dumpe i matematik, da jeg ikke skal have det næste skoleår..
Mange Mange tak på forhånd
Svar #1
02. maj 2004 af starF (Slettet)
1. se i din lærebog der er helt sikkert et eksempel
2. det kan man godt, hvis man har tilstrækkelig kendskab til funktioner og grænseværdier
3. se i din lærebog under monotoniforhold.
Alle dine spørgsmål kan findes i lærebøgerne, så det er bare at komme i gang.
2. det kan man godt, hvis man har tilstrækkelig kendskab til funktioner og grænseværdier
3. se i din lærebog under monotoniforhold.
Alle dine spørgsmål kan findes i lærebøgerne, så det er bare at komme i gang.
Skriv et svar til: Eksamen i matematik...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
