Matematik
Opgave
31. juli 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
lim(n->oo) n!/(b^n) = oo , hvor b >= 1
Bevis:
H er et hyperreelt tal og m > b.
ln (H! / b^H ) = ln1 + ... + ln(m-1) + lnm +...+ln H - H*lnb > ? Jeg kan ikke komme videre.
Bevis:
H er et hyperreelt tal og m > b.
ln (H! / b^H ) = ln1 + ... + ln(m-1) + lnm +...+ln H - H*lnb > ? Jeg kan ikke komme videre.
Svar #2
01. august 2007 af Billal001 (Slettet)
Prøv selv før du opretter et indlæg, du kan jo godt finde ud af det :)
Skriv et svar til: Opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
