Matematik
Bereng arealet
24. august 2007 af
wwwhej (Slettet)
En funktion f er givet ved
f(x) = x^2-6x+10
en punktmængde M er bestemt ved
f(x)<y<2
Beregn arealet af M
Ville godt kunne lave opagven hvis jeg havde haft en upper og lower men nu har jeg kun den ene så ved jeg ik hvordan man gør..Håben en kan hjælpe!
f(x) = x^2-6x+10
en punktmængde M er bestemt ved
f(x)<y<2
Beregn arealet af M
Ville godt kunne lave opagven hvis jeg havde haft en upper og lower men nu har jeg kun den ene så ved jeg ik hvordan man gør..Håben en kan hjælpe!
Svar #1
24. august 2007 af ibibib (Slettet)
Start med at løse ligningen f(x)=2. Så har du grænserne.
Skriv et svar til: Bereng arealet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
