Matematik

reducer følgende udtryk

25. august 2007 af rosiette (Slettet)
har denne opgave

136*10^-2 * v4,27* 10^8 / 2pi

136*0,01 * v4,27*1,00000000 / 2* 3,1415922654

det har jeg så fået til 11,2114791..men ifølge bogen er dette resultat forkert, så jeg må ha udregnet på en forkert måde, nogen der kan hjælpe med nogen mellemregninger så jeg kan se hvad jeg har gjort forkert??

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2007 af -Zeta- (Slettet)

Er v = kvadratrod?

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2007 af kleif

Betyder det der v, kvadratrod, så der står:

136*10^-2 * sqr(4,27* 10^8 / 2pi)


(sqr = squareroot = kvadratrod)

Svar #3
25. august 2007 af rosiette (Slettet)

ja gør det *GG*

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2007 af kleif

Okay, står der stå:

4,27 * (10^8 / 2pi)

...eller...:

(4,27 * 10^8) / 2pi

Svar #5
25. august 2007 af rosiette (Slettet)

det nederste :-) og sry fordi alle de fejl jeg har lavet, kan godt se det er svært at hjælpe mig når jeg kager sådan rundt i det

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. august 2007 af kleif

Hvad jeg umiddelbart kan se du har lavet forkert i dit første indlæg, så har du lavet:

10^8 om til 10^-8 = 1,00000000 hvor det skulle have været 100000000.
Hjalp det?

Svar #7
25. august 2007 af rosiette (Slettet)

nååh jeg troede jeg skulle ha et komma der ...Tak for hjælpen og din tid :-)

Skriv et svar til: reducer følgende udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.