Matematik
funktioner og differationsregning
27. august 2007 af
Yndlingsbabe (Slettet)
Om en funktion f oplyses at f(2)=3 og f'(2)=4
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(2,f(2))
Hvordan løser jeg den korrekt?
Om en funktion f oplyses at f(2)=3 og f'(2)=4
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(2,f(2))
Hvordan løser jeg den korrekt?
Svar #2
27. august 2007 af ibibib (Slettet)
Kender du tangentens ligning?
y=f(xo)+f'(xo)(x-xo).
Du får oplyst xo, f(xo) og f'(xo), så det er bare at sætte ind...
y=f(xo)+f'(xo)(x-xo).
Du får oplyst xo, f(xo) og f'(xo), så det er bare at sætte ind...
Skriv et svar til: funktioner og differationsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
