Matematik
hjælp til en 8.klasses opgave <:
28. august 2007 af
Mariecph (Slettet)
hej, jeg er ikke så god til matematik.. så er der nogen der vil hjælpe med denne opgave:
beregn literprisen på tilbuddet.
1,6 liter vin koster 29,75
håber nogen vil hjælpe :>
beregn literprisen på tilbuddet.
1,6 liter vin koster 29,75
håber nogen vil hjælpe :>
Svar #1
28. august 2007 af danielruhmann (Slettet)
29,75/1,6=18,60
Altsä koster 1 liter 18,60 kr. (hvis du regner med kroner)
Altsä koster 1 liter 18,60 kr. (hvis du regner med kroner)
Svar #3
28. august 2007 af Mariecph (Slettet)
Nogen der lige vil kigge på denne opgave (:
i et fransk hold er der 10 elever der skal til prøve.
sandsynligheden for at mette bliver den først og lars den anden? er det ikke (10-2= 8 ) = 8/10
sandsynligheden for at mette og lars bliver de to første? ved ikke helt?
i et fransk hold er der 10 elever der skal til prøve.
sandsynligheden for at mette bliver den først og lars den anden? er det ikke (10-2= 8 ) = 8/10
sandsynligheden for at mette og lars bliver de to første? ved ikke helt?
Svar #4
29. august 2007 af Sentinox (Slettet)
a)
Sandsynligheden for at Mette bliver den første, er 1/10.
Herefter resterer der ni personer. En af disse er lars altså her 1/9 sandsynlighed for at han blier valgt.
Samlet er sandsynligheden 1/10*1/9 = 1/90.
b)
Mette og lars udgør tilsammen 2/10, når den ene af dem er trukket, udgør den anden en af 9, altså samlet:
2/10*1/9 = 1/45
//Sentinox
Sandsynligheden for at Mette bliver den første, er 1/10.
Herefter resterer der ni personer. En af disse er lars altså her 1/9 sandsynlighed for at han blier valgt.
Samlet er sandsynligheden 1/10*1/9 = 1/90.
b)
Mette og lars udgør tilsammen 2/10, når den ene af dem er trukket, udgør den anden en af 9, altså samlet:
2/10*1/9 = 1/45
//Sentinox
Skriv et svar til: hjælp til en 8.klasses opgave <:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
