Matematik

ligning

02. september 2007 af martin232 (Slettet)
50 * (80 - 2x) * X

Jeg skal finde x

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2007 af Pelle89 (Slettet)

det bliver svært når vi ikke har noget lighedstegn ??

Svar #2
02. september 2007 af martin232 (Slettet)

det er en tynd plade som er 50cm * 80cm

og den bukkes op:
http://peecee.dk/?id=65238


så skal jeg finde højden x

jeg er kommet frem til dette:

50cm * (50 - 2x) * x = rumfanget

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2007 af mathon


skal være

V = 50*(80-2x)*x.........alle mål i cm

Svar #4
02. september 2007 af martin232 (Slettet)

sry... taste fejl:(

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2007 af mathon


LØS!!!

50*(80-2x)*x = V

eller

4000x - 100x^2 = V....med hensyn til x

Svar #6
02. september 2007 af martin232 (Slettet)

sry tastefejl:(

Svar #7
02. september 2007 af martin232 (Slettet)

mange tak for hjælpen:D

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.