Matematik

Enhedscirkel 2

02. september 2007 af andersbm (Slettet)
Gør rede for, at punktet p1((0,5),(3^0,5/2)) ligger på enhedscirklen. Bestemt retningsvinkel for p1, der ligger imellem 0 og 360 grader. Angiv samtlige retningsvinkler for p1..

Hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2007 af mathon


vinkelmåler er radianer!!!

cos(v)= 0,5

v = cos^-1(0,5= = pi/3

sin(pi/3) = sqr(3)/2


p1((0,5),(3^0,5/2)) = (cos(pi/3),sin(pi/3))

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Du skal starte med at skrive enhedscirklens ligning op. Husk at centrum =(0,0) og radius = 1.

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2007 af mathon


vinkelmåler --> vinkelmålet

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2007 af mathon


pi/3 radian = 60°

Skriv et svar til: Enhedscirkel 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.