Matematik
Logistisk vækst ?...
02. september 2007 af
Shabsi (Slettet)
Hey, har denne her opgave, som jeg ikke ved hvordan skal løses:
y'=2y(3-y) hvis graf går igennem pkt. A(1,2) Bestim en ligning for tangenten i A.
Hvordan skal jeg bære mig ad ?
y'=2y(3-y) hvis graf går igennem pkt. A(1,2) Bestim en ligning for tangenten i A.
Hvordan skal jeg bære mig ad ?
Svar #1
03. september 2007 af Riemann
slå op i din bog og find løsningsformlen til den givne differentialligning..
Svar #2
03. september 2007 af ibibib (Slettet)
Det er ikke nødvendigt at løse ligningen.
y'=2·2(3-2)=4.
Sæt ind i tangentens ligning.
y'=2·2(3-2)=4.
Sæt ind i tangentens ligning.
Skriv et svar til: Logistisk vækst ?...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
