Matematik
Funktion
03. september 2007 af
Jensbojsen (Slettet)
Hvordan bestemmer jeg koordianterne til hvert skæringspunkter mellem f og g, hvis det er følgende funktioner:
f(x)=-2x^2-0,5x-3
g(x)=4,2x-5
PÅ forhånd tak.
f(x)=-2x^2-0,5x-3
g(x)=4,2x-5
PÅ forhånd tak.
Svar #2
03. september 2007 af Jensbojsen (Slettet)
#1:
Så for jeg det til -2^2+3,7x-8 og hvad skal jeg så?
Så for jeg det til -2^2+3,7x-8 og hvad skal jeg så?
Svar #3
03. september 2007 af mathon
y = f(x)=-2x^2-0,5x-3
y = g(x)=4,2x-5
i skæringspunkter er koordinaterne identiske,
hvorfor
f(x) = y = g(x), eller
-2x^2-0,5x-3 = 4,2x-5, hvoraf
2x^2+4,7x-2=0, som du løser med hensyn til x...
alternativ med TI-89:
Define f(x)=-2x^2-0,5x-3
Define g(x)=4,2x-5
solve(f(x)=g(x),x)
x1=........ or x2=......
Svar #4
03. september 2007 af Jensbojsen (Slettet)
#3:
Dsv. bare en alm løsning med andengradsligning?
Dsv. bare en alm løsning med andengradsligning?
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
