Matematik
CAS-værktøj og Tegn en skitse,
04. september 2007 af
Yoshimitsu (Slettet)
Hmm jeg gører noget forkert :S Jeg tror jeg taster det forkert ind på lommeregneren. Håber der nogen der kan hjælpe..
To funktioner er bestemt ved f(x) = x^4 og g(x) = 3^x
Benyt et CAS-værktøj til at løse ligningen f(x) = g(x)
Tegn en skitse af hver af de to grafer, og giv en geometrisk fortolkning af ligningen og dens løsninger
To funktioner er bestemt ved f(x) = x^4 og g(x) = 3^x
Benyt et CAS-værktøj til at løse ligningen f(x) = g(x)
Tegn en skitse af hver af de to grafer, og giv en geometrisk fortolkning af ligningen og dens løsninger
Skriv et svar til: CAS-værktøj og Tegn en skitse,
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
