Debat

Tanker før søvnen....

04. september 2007 af Billal001 (Slettet)
Jeg synes tankerne der passerer en, før man går i seng om aftenen er interessante, de er ikke magen til dem vi har om dagen. Man tænker mere på fremtiden og hvad ddet er man skal forløbigt.. Osv.. Har i det på samme måde? Hvad synes i om tankerne før indgangen til fantasiverdenen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2007 af puffersystem (Slettet)

korrekt. de tanker man får før man falder i søvn, er ofte fokuseret på fremtiden og havd den vil byde på.
så jeg er enig med dig.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2007 af TanteOda (Slettet)

Synes om? Nogen gange er jeg så træt, at jeg falder i søvn, så snart hoved rør pude. Og så kan man vel ikke påstå, at der tænkes så forfærdeligt meget. Hvad synes du om dine tanker før du går til ro? Er det ikke det du spørger om, en slags vurdering af, eller vil du blot have be/afkræftet at nogle mennesker muligvis tænker i samme baner?!
Hvad synes jeg om den slags tanker? Det er vel fint nok... ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2007 af Indy-Pindy (Slettet)

Mmh, man tænker på ting der er sket i løbet af dagen og så kommer man laaaaaaaang ud med sine tanker og tænker over de diverse ting x) det er da fun at tænke lidt over livet..

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

Man ligger og tænker på hvordan man dog skal nå at få lavet fysikrapporten, danskstilen, kemirapporten og matematikopgavesættet færdigt inden i overmorgen. ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2007 af TanteOda (Slettet)

Det er den klassiske fejl at begå, når det gælder at komme af med den onde stress, Zeta. Er man "god" til at tænke den slags tanker før man går til ro, kan der gå endnu flere timer, før man rent faktisk falder i søvn. Her synes jeg, at det er en vældig god idé ikke at fokusere på hvad man nåede, ikke nåede den dag, og hvad man skal nå i morgen. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse.

Mvh
TanteOda

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

Bare rolig; jeg har hverken stress eller travlt ;-) Tværtimod. Desuden når jeg knap nok at komme i seng inden jeg falder i søvn.

Jeg har en tendens til at få lavet rapporterne m.v. samme dag som jeg får dem for. Det er som regel kun enkelte smårettelser/små tilføjelser som står tilbage til de efterfølgene dage.

Skriv et svar til: Tanker før søvnen....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.