Matematik
Ligninger...
05. september 2007 af
blub (Slettet)
Hej, jeg skal løse denne ligning, men jeg er ret stuck!
(4*e^2x)+(7e^x)-2 = 0
Hvis nogen kan hjælpe mig ville det være rart.
(4*e^2x)+(7e^x)-2 = 0
Hvis nogen kan hjælpe mig ville det være rart.
Svar #1
05. september 2007 af blub (Slettet)
Har lavet lidt... Men nu er jeg virkelig på spanden :S
(4*e^2x)+(7e^x)-2 = 0
<=>
(4*e^2x)+(7e^x) = 2
<=>
(4*e^2x)+(7e^x) = 2
<=>
e^2x = ( 2-7e^x)/4)
<=>
??
(4*e^2x)+(7e^x)-2 = 0
<=>
(4*e^2x)+(7e^x) = 2
<=>
(4*e^2x)+(7e^x) = 2
<=>
e^2x = ( 2-7e^x)/4)
<=>
??
Svar #3
05. september 2007 af peter lind
Med y = e^x bliver ligningen
4y^2+7y-2=0 altså en almindelig andengradsligning.
4y^2+7y-2=0 altså en almindelig andengradsligning.
Skriv et svar til: Ligninger...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
