Matematik
Hjælp til opgaven
05. september 2007 af
fukix154 (Slettet)
Heej nogle der kan hjælpe mig med følgende opgaver:
Bestem det andengradspolynoium 4x^2+px+q, der har rødderne x1 og x2, når
a) x1= 0,5 og x2= 1 vis hvordan i kommer fremme til resultat dvs. vis hvordan i gør tak..
Tak på forhånden.
Bestem det andengradspolynoium 4x^2+px+q, der har rødderne x1 og x2, når
a) x1= 0,5 og x2= 1 vis hvordan i kommer fremme til resultat dvs. vis hvordan i gør tak..
Tak på forhånden.
Svar #1
05. september 2007 af Christina_Jensen (Slettet)
Du kender vel til fatorisering af andengradspolynomier, når du får sådan en opgave?
a(x-x1)(x-x2)
Når du har sat ind og ganget ud, så får du svaret på opgaven.
Skriv endelig, hvis der er problemer.
a(x-x1)(x-x2)
Når du har sat ind og ganget ud, så får du svaret på opgaven.
Skriv endelig, hvis der er problemer.
Svar #2
05. september 2007 af fukix154 (Slettet)
Hvordan kan du ikke vise mig hvordan du gør så skal jeg nok lave de andre ?
Svar #3
05. september 2007 af Christina_Jensen (Slettet)
ax^2+bx+c
du kender dit a..
så sætter du bare ind.. de almindelige x'ere, skal bare forblive x'ere.. x1 og x2 skriver du selv, at du kender.. så bare sæt ind og regn ud? Foretrækker, at du selv kommer med et bud, før jeg skriver et resultat.. Det lærer du mest af..
du kender dit a..
så sætter du bare ind.. de almindelige x'ere, skal bare forblive x'ere.. x1 og x2 skriver du selv, at du kender.. så bare sæt ind og regn ud? Foretrækker, at du selv kommer med et bud, før jeg skriver et resultat.. Det lærer du mest af..
Skriv et svar til: Hjælp til opgaven
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
