Matematik
uden for parentes?lost..
06. september 2007 af
Skat1 (Slettet)
sæt mest uden for parentes:
hvordan regner jeg den her ud?
3c i anden - 12ca =?
hvordan regner jeg den her ud?
3c i anden - 12ca =?
Svar #1
06. september 2007 af Yieth (Slettet)
3c^2-12ca = 3c(c-4a).
du dividerer begge led (3c^2 og 12ac) igennem med 3c.
du dividerer begge led (3c^2 og 12ac) igennem med 3c.
Skriv et svar til: uden for parentes?lost..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
