Fysik
Opgaver - ellære
10. september 2007 af
sdj (Slettet)
Lige endnu en opgave jeg er i tvivl om :).
Resistances of 200 ohm, 300 ohm and 600 ohm are joined in parallel.
What is the total current?
(Det har jeg gjort således:)
Parallel: 1/R = 1/R1 + 1/R2 + ... + 1/Rn
1/R = 1/200 ohm + 1/300 ohm + 1/600 ohm
1/R = 0,01 ohm^-1
R = 1/0,01 ohm^-1
R = 100 ohm
If the voltage across the resistances is 60 V, what is the current through each?
(Er lidt i tvivl, men har gjort således:)
I = U/R
I = 60V/200 ohm = 0,3A
I = 60V/300 ohm = 0,2A
I = 60V/600 ohm = 0,1A
What is the total current?
(Her er jeg meget i tvivl)
I = U/R
I = 60V / 100 ohm = 0,6A
Er disse tre opgaver lavet korrekt?
Resistances of 200 ohm, 300 ohm and 600 ohm are joined in parallel.
What is the total current?
(Det har jeg gjort således:)
Parallel: 1/R = 1/R1 + 1/R2 + ... + 1/Rn
1/R = 1/200 ohm + 1/300 ohm + 1/600 ohm
1/R = 0,01 ohm^-1
R = 1/0,01 ohm^-1
R = 100 ohm
If the voltage across the resistances is 60 V, what is the current through each?
(Er lidt i tvivl, men har gjort således:)
I = U/R
I = 60V/200 ohm = 0,3A
I = 60V/300 ohm = 0,2A
I = 60V/600 ohm = 0,1A
What is the total current?
(Her er jeg meget i tvivl)
I = U/R
I = 60V / 100 ohm = 0,6A
Er disse tre opgaver lavet korrekt?
Skriv et svar til: Opgaver - ellære
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
