Matematik
Skæring mellem linie og hyperbel!!??
11. september 2007 af
Mathilde Truelsen (Slettet)
Jeg har fået en opgave med en hyperbel med ligningen y=1/x og en linie med ligningen y=-x+a, hvor a er en konstant
Jeg skal vise for hvilke værdier af a hyperblen og linjen har to skæringspunkter. Er der nogle der kan kan hjælpe med det?
På forhånd mange tak.
Jeg skal vise for hvilke værdier af a hyperblen og linjen har to skæringspunkter. Er der nogle der kan kan hjælpe med det?
På forhånd mange tak.
Svar #1
11. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Sæt 1/x=x+a, x forskellg fra 0, og du får a^2>4 <=> a>2 eller a<-2
Skriv et svar til: Skæring mellem linie og hyperbel!!??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
