Matematik
Rettelse...
11. september 2007 af
Katrine143 (Slettet)
OPgaverne ser sådan ud (næsten) :
1. Moderne femkamp – en olympisk idræt
I moderne femkamp konkurreres der i 5 øvelser.
- fægtning
- svømning
- skydning
- terrænløb
- ridning
ved Nordic Cup
fik 4 af deltagerne følgende point:
Kersti Danielsson 1000 / 1112 / 1075 / 1035 / 1070
Eva Fjellerup 950 / 1152 / 940 / 1185 / 1072
S. Dobrotworska 850 / 1120 / 1015 / 920 / 1094
Pernille Svarre 1100 / 1096 / 1000 / 1235 / 0
·Hvor stort var Kersti Danielssons samlede pointtal?
·Hvem havde flest point efter de første 4 øvelser?
Eva Fjellerup vandt femkampen med det største samlede pointtal.
·Hvor mange point manglede Pernille Svarre i at have fået flest point i femkampen?
1. Moderne femkamp – en olympisk idræt
I moderne femkamp konkurreres der i 5 øvelser.
- fægtning
- svømning
- skydning
- terrænløb
- ridning
ved Nordic Cup
fik 4 af deltagerne følgende point:
Kersti Danielsson 1000 / 1112 / 1075 / 1035 / 1070
Eva Fjellerup 950 / 1152 / 940 / 1185 / 1072
S. Dobrotworska 850 / 1120 / 1015 / 920 / 1094
Pernille Svarre 1100 / 1096 / 1000 / 1235 / 0
·Hvor stort var Kersti Danielssons samlede pointtal?
·Hvem havde flest point efter de første 4 øvelser?
Eva Fjellerup vandt femkampen med det største samlede pointtal.
·Hvor mange point manglede Pernille Svarre i at have fået flest point i femkampen?
Svar #1
11. september 2007 af Katrine143 (Slettet)
mine svar :
·Kersti Danielssons samlede pointtal 1000+1112+1075+1035+1070=5292
Deltager med flest point efter = Pernille Svarre
Eva Fjellerup : 950+1152+940+1185=4227
S. Dobrotworska: 850+1120+1015+920=3905
Pernille Svarre: 1100+1096+1000+1235=4431
Kersti Danielsson: 1000+1112+1075+1035 = 4222
Rækkefølgen Samlede pointtal
1. Pernille Svarre 4431
2. Eva F. 4227
3. Kersti D. 4222
4. S. Dobrotworska 3905
·Antallet af minimum pointtal for førsteplads 868+1 = 869
Eva Fjellerups samlede pointtal 4227+1072=5299
Pernille Svarres pointtal efter 4 øvelse : 4431
5299-4431= 868
Håber i vil rette (:
·Kersti Danielssons samlede pointtal 1000+1112+1075+1035+1070=5292
Deltager med flest point efter = Pernille Svarre
Eva Fjellerup : 950+1152+940+1185=4227
S. Dobrotworska: 850+1120+1015+920=3905
Pernille Svarre: 1100+1096+1000+1235=4431
Kersti Danielsson: 1000+1112+1075+1035 = 4222
Rækkefølgen Samlede pointtal
1. Pernille Svarre 4431
2. Eva F. 4227
3. Kersti D. 4222
4. S. Dobrotworska 3905
·Antallet af minimum pointtal for førsteplads 868+1 = 869
Eva Fjellerups samlede pointtal 4227+1072=5299
Pernille Svarres pointtal efter 4 øvelse : 4431
5299-4431= 868
Håber i vil rette (:
Skriv et svar til: Rettelse...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
