Matematik

matematik

12. september 2007 af fari (Slettet)
jeg kunne slet ikke forstår dette opgave, er der nogen der gider og forklar det? tak på forhånd

angiv f(2+h)og f(-3+h),når f(x)=x^2+x

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2007 af peter lind

Erstat x med henholdsvis 2+h og -3+h for eks. f(2+h) = (2+h)^2 +2+h =

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2007 af mathon


f(x) = x^2+x

f(2+h) = (2+h)^2 + (2+h) = (2+h)^2 + 2 + h


f(-3+h) = f(h-3) = (h-3)^2 + (h-3) = (h-3)^2 + h - 3

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.