Matematik

matematik

12. september 2007 af fari (Slettet)
jeg gik fuldstændig i stå, kan ikke regne dette opgave ud, er der nogen der kan hjælpe. tak på forhånd

a= 4^2*2^-9*4^5*8

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2007 af Filip0609 (Slettet)

a=256

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2007 af Filip0609 (Slettet)

Du skal først gange potenserne ud, derefter er det simpelt :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2007 af mathon


a = 4^2*2^-9*4^5*8

a = (2^2)^2 *2^(-9) *(2^2)^5 *2^3

a = 2^4 * 2^(-9) * 2^10 * 2^3

a = 2^(4-9+10+3)

a = 2^8

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.