Matematik
Matematik
13. september 2007 af
Fassos (Slettet)
hej
eftervis at facit er korrekt:
a) 104 - 67x = 211 (x-14)
facit x = 11
b) 5(x+1) -3 (x-2) = 13
facit x= 1
c) 9(2-x)+5 = 2 (x+7) - 10x
facit x= 9
d) 4x + 5 = 2(3+x) -1
facit x=0
eftervis at facit er korrekt:
a) 104 - 67x = 211 (x-14)
facit x = 11
b) 5(x+1) -3 (x-2) = 13
facit x= 1
c) 9(2-x)+5 = 2 (x+7) - 10x
facit x= 9
d) 4x + 5 = 2(3+x) -1
facit x=0
Svar #1
13. september 2007 af Riemann
indsæt x-værdierne i ligningen og se om udtrykket da bliver sandt eller falsk.
Svar #2
13. september 2007 af Fassos (Slettet)
nej for når jeg gør sådan så sker der det at jeg ikke løser ligningen...
Svar #3
13. september 2007 af Fassos (Slettet)
Udregningerne kommer ikke med Kan du følge mig..
Kan du ikke hjælpe med de opgaver hurtigt
Kan du ikke hjælpe med de opgaver hurtigt
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
