Matematik
Let integration?
14. september 2007 af
mathjælp (Slettet)
Jeg skal integrere (x³+6x)^9(x²+2).
Jeg vil gerne omskrive det til 3*int(x³+6x)^9(x²+2) dx. da (x³+6x)' = 3x²+6, men det er forkert.
Hvad skal jeg så gøre?
Jeg vil gerne omskrive det til 3*int(x³+6x)^9(x²+2) dx. da (x³+6x)' = 3x²+6, men det er forkert.
Hvad skal jeg så gøre?
Svar #1
14. september 2007 af Benjamin. (Slettet)
S(x³+6x)^9(x²+2)dx = S(x³+6x)^9·(1/3)·3(x²+2)dx = (1/3)·S(x³+6x)^9·3(x²+2)dx = (1/3)·S(x³+6x)^9·(3x²+6)dx = ...
Det var den rigtige tankegang, du havde gang i.
Det var den rigtige tankegang, du havde gang i.
Svar #3
14. september 2007 af mathjælp (Slettet)
kunne du vise det med int 4x²(x³+5)¯4 dx?
Så er jeg helt med!
Så er jeg helt med!
Svar #5
14. september 2007 af mathjælp (Slettet)
Det skulle egentlig har været opløftet i -4, men nevermind jeg fandt selv ud af den.
Skriv et svar til: Let integration?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
