Matematik
hjælp til matematik.
14. september 2007 af
camilie2 (Slettet)
hej alle sammen..
jeg har nogle matematik opgaver, som jeg har brugt mere end tre timer på at løse den.. men kan desværre ikke finde udvej til de opgaver.. jeg håber i kan hjælpe mig og kan give mig en forklaring på det.
Afgør, hvilke af flg. Mængder, der er tomme
A={ x €Ñ| 2x € Ñ } B={ x €Ñ| x_ €Ñ}
(B)der skal være 2 under x.
C={ x €Ñ| x_ €Q } og der skal være 7 under x.
jeg har nogle matematik opgaver, som jeg har brugt mere end tre timer på at løse den.. men kan desværre ikke finde udvej til de opgaver.. jeg håber i kan hjælpe mig og kan give mig en forklaring på det.
Afgør, hvilke af flg. Mængder, der er tomme
A={ x €Ñ| 2x € Ñ } B={ x €Ñ| x_ €Ñ}
(B)der skal være 2 under x.
C={ x €Ñ| x_ €Q } og der skal være 7 under x.
Skriv et svar til: hjælp til matematik.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
