Matematik
matematik hjælp..
14. september 2007 af
Skat1 (Slettet)
Hvordan regner jeg den her ud? ( mellemregningen)
Hvis en pind på 90cm kaster en skygge på 2,10m, og et træ kaster en skygge på 18,9m, hvor højt er så træet?
Hvis en pind på 90cm kaster en skygge på 2,10m, og et træ kaster en skygge på 18,9m, hvor højt er så træet?
Svar #1
14. september 2007 af camilie2 (Slettet)
18,9/2,1=9
9*90=810cm= 8 meter og 10 cm.
jeg tror det er sådan..
9*90=810cm= 8 meter og 10 cm.
jeg tror det er sådan..
Svar #2
14. september 2007 af mathon
på grund af ensvinklede trekanter, hvori de ensliggende sider er proportionale
ælder
h_træ = (18,9/2,1)*0,9 m = .......
Svar #3
14. september 2007 af Skat1 (Slettet)
Årh mange tak for hjælpen..
Dvs. at facit er 8,1 m :)..
men hvorfor skriver du h_træ??
Dvs. at facit er 8,1 m :)..
men hvorfor skriver du h_træ??
Skriv et svar til: matematik hjælp..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
