Matematik
Matematik
14. september 2007 af
Mathias N (Slettet)
hejsa
kunne I rette dette...
http://peecee.dk/?id=67873
http://peecee.dk/?id=67874
http://peecee.dk/?id=67875
1. 0,16 * 25389 = 4062,24
2. 237/2987 = 0,07934
x 100 = 7,93%
6. 867350 / 3357215 = 0,2583
x 100 = 25,8%
7. 52/179 = 0,2905
x 100 = 29,05% (29,1) %
12.
a og b skal jeg have hjælp til
mvh.
Mathias
kunne I rette dette...
http://peecee.dk/?id=67873
http://peecee.dk/?id=67874
http://peecee.dk/?id=67875
1. 0,16 * 25389 = 4062,24
2. 237/2987 = 0,07934
x 100 = 7,93%
6. 867350 / 3357215 = 0,2583
x 100 = 25,8%
7. 52/179 = 0,2905
x 100 = 29,05% (29,1) %
12.
a og b skal jeg have hjælp til
mvh.
Mathias
Svar #2
15. september 2007 af Riemann
I 1,2,6,7 er fremgangsmåden korrekt. Jeg har dog ikke regnet efter.
12a) Antag at en vare koster N kroner. Hvis hun først får 20% rabat og herefter 10% rabat kommer den til at koste
0.8*0.9*N kroner
Lav selv det samme regnestykke for tilfældet, hvor der først givet 10% og herefter gives 20% rabat.
12b)
Udregn prisen som kunden skal betale (denne pris er fundet i opgave 12a) og divider med den totale pris N. Omregn herefter til procent
12a) Antag at en vare koster N kroner. Hvis hun først får 20% rabat og herefter 10% rabat kommer den til at koste
0.8*0.9*N kroner
Lav selv det samme regnestykke for tilfældet, hvor der først givet 10% og herefter gives 20% rabat.
12b)
Udregn prisen som kunden skal betale (denne pris er fundet i opgave 12a) og divider med den totale pris N. Omregn herefter til procent
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
