Matematik
matematik.. haster..
14. september 2007 af
camilie2 (Slettet)
angiv enhver af flg. mængder på listeform.
A={U€N|U(4+2) er delelig med 8}
B={U€N|(u+2)(u+4) er delelig med 8}
C={s€Z|3²-2s+5<10}
er der nogen der kan forklar mig hvordan man kan løse de opgaver.. det haster meget da jeg skal aflever den her i aften igennem fronter..
angiv enhver af flg. mængder på listeform.
A={U€N|U(4+2) er delelig med 8}
B={U€N|(u+2)(u+4) er delelig med 8}
C={s€Z|3²-2s+5<10}
er der nogen der kan forklar mig hvordan man kan løse de opgaver.. det haster meget da jeg skal aflever den her i aften igennem fronter..
Skriv et svar til: matematik.. haster..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
