Matematik

Vektorens længde og vinkelberegning

15. september 2007 af john_b (Slettet)
Håber der sidder nogen derude, som kan hjælpe mig med denne opgave, da jeg ikke selv kan gennemskue den.

Opgaven lyder:

Om vektorene a og b oplyses at:
a-vektor prikket med b-vektor=12
|b-vektor|=5
|a-vektor minus b-vektor|=Kvadratrod 10

1) Bestem |a-vektor|
2) Bestem vinklen v mellem a-vektor og b-vektor.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2007 af ibibib (Slettet)






Svar #2
15. september 2007 af john_b (Slettet)

Det giver lidt mere mening nu. Men de 25 forstår jeg ikke helt hvordan jeg kommer frem til.

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2007 af ibibib (Slettet)

|b|=5.
Hvad er b²?

Svar #4
17. september 2007 af john_b (Slettet)

Mange tak for hjælpen. Opgaven er løst nu.

Skriv et svar til: Vektorens længde og vinkelberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.