Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

hurtig hjæp

16. september 2007 af micromil (Slettet)
Hej sidder her og laver små opgaver der irriterer mig rigtig meget!!

f.eks.

hvordan finder man VO når man f.eks. kender Differenseomkostningerne i følgende intervaller ?

1-10= 500
11-20 =300
21-30 =320
31-40= 360
41-50= 420
51-60= 480
61-70= 560
71-89= 680
81-90= 900
91-100= 1250

og virksomhedens kapacitetsomkostninger i alt er 20.000kr...

så skal jeg opstille en tabel for de variable enhedsomkostninger og samlede enhedsomkostninger, og tabellen skal have mændger 0.10.20.30.40.50.60.70.80.90.100...

alt dette rimelig nemt og at finde VE og SE, men jeg skal også finde VO ? og hvordan gør jeg det?

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2007 af Cas_sen (Slettet)

VO er jo blot de enkelte VE'er lagt sammen, hvis du havde rimelig nemt ved at finde VE burde du have let ved også at finde VO. Prøv at forklar hvordan du fandt frem til VE i intervallerne?

Svar #2
16. september 2007 af micromil (Slettet)

ey har skrevet en PB til dig... jamen altså har ikke fundet VE eller SE i den her opgave... :/ har kun fået oplyst hvad differenceomkostningerne er i de flg. intervaller og hvad virksomheden kapacitetsomkostninger er i alt også skal jeg finde SE og VE, ved at lave en tabel med flg. mængder 0,10,20,30,40,50,60,70,80,90,100...

Svar #3
16. september 2007 af micromil (Slettet)

og det ved jeg ikke hvordan jeg skal gøre når at VO ikke er oplyst...

Brugbart svar (1)

Svar #4
16. september 2007 af Cas_sen (Slettet)

Interval KO VO SO KE VE SE
0 20.000 - 20.000 - - -
10 20.000 5.000 25.000 2.000 500 2.500
20 20.000 8.000 28.000 1.000 400 1.400
30 20.000 11.200 31.200 667 373 1.040
40 20.000 14.800 34.800 500 370 870
50 20.000 19.000 39.000 400 380 780
60 20.000 23.800 43.800 333 397 730
70 20.000 29.400 49.400 286 420 706
80 20.000 36.200 56.200 250 453 703
90 20.000 45.200 65.200 222 502 724
100 20.000 57.700 77.700 200 577 777

Brugbart svar (1)

Svar #5
16. september 2007 af Cas_sen (Slettet)

Løst via MSN :-)

Skriv et svar til: hurtig hjæp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.