Matematik

produktet af to tal

18. september 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvordan kan man skrive: 48^2 og -111^2 som produktet af to tal?

jeg skal skrive den i sådan lignende sammenhæng:

a^3-b^3 = X(..........)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2007 af peter lind

Brug a^2-b^2 = (a+b)(a-b)

Svar #2
19. september 2007 af Lisa02 (Slettet)

hmmm ?

Svar #3
19. september 2007 af Lisa02 (Slettet)

jeg forstår det seriøst ikke, er der ingen der kan hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2007 af peter lind

48^-111^2 = (48-111)*(48+11)

Svar #5
19. september 2007 af Lisa02 (Slettet)

det giver: -10017 ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. september 2007 af peter lind

Hvis jeg har forstået opgaven rigtigt skal resultatet skrives som produktet af 2 tal, hvilket næsten er gjort i #4.
Jeg har ikke i sinde at kontrollere om du kan bruge en lommeregner.

Skriv et svar til: produktet af to tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.