Matematik
Ligning
18. september 2007 af
Cumano (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med denne ligning ?
(x-1)(x^2-4)=0
x-1=0 v x²-4=0
og hvad gør jeg så??
(x-1)(x^2-4)=0
x-1=0 v x²-4=0
og hvad gør jeg så??
Svar #1
19. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Du siger:
x=1 eller x^2=4 <=> x=1 eller x=2 eller x=-2
x=1 eller x^2=4 <=> x=1 eller x=2 eller x=-2
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
