Matematik

2. gradspolynomier

20. september 2007 af siimba (Slettet)
Hej,
Har fået følgende opgave formulering - men forstår den ikke helt:

Tegn grafen for flg. parabler når -3 = x = 3

Det jeg ikke fostår består i det med "når -3 = x = 3"

Håber nogen kan hjælpe mig på rette spor :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2007 af ibibib (Slettet)

Der står vel -3<=x<=3 ?
x er mellem -3 og 3.

Svar #2
20. september 2007 af siimba (Slettet)

Ja, hov.. Troede det var det tegn jeg havde lavet..
Men betyder det bare at x skal være mellem -3 og 3??

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2007 af ibibib (Slettet)

ja

Svar #4
20. september 2007 af siimba (Slettet)

Super..
Tak for hjælpen

Skriv et svar til: 2. gradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.