Matematik

Rettelse af lining

22. september 2007 af Rikkes (Slettet)
hej med jer.
er det nogle der vil rette mine lininger ?!

5(-6x+5) -2(-5x-4) = -3 (-5x-6)
min udregning: X = 35/15 ???

-2(-4x+5) -4x = 4x -5
min udregning: X = 8/5 ???



Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2007 af josemaria (Slettet)

Den første er rigtig nok. Den skal bare forkortes.

(35/5)/(15/5) = 7/3

Svar #2
22. september 2007 af Rikkes (Slettet)

.. tak, kan det så passe et den anden er X= 5

Svar #3
22. september 2007 af Rikkes (Slettet)

.. har regnet lidt igen. nu for jeg det til 0x =5 ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2007 af josemaria (Slettet)

Er du sikker på du har skrevet ligning 2 rigtigt op?

Nej, den giver hverken x=5 eller x=8/5

Skriv et svar til: Rettelse af lining

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.