Fysik

1.g opgave!

25. september 2007 af Alkymisten (Slettet)
Sidder her men 1.g´ s opgave, der simpelthen får mig til at rive håret af mig selv! :S

Det drejer sig opgave 8: http://peecee.dk/?id=69797

Det der gør det hele besværligt, er følgende spørgsmål: "Hvad ville 0,75 liter af væsken veje"?

Er gået helt i stå! Someone please help me out!

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2007 af peter lind

Hældningen af grafen i det foregående er massefylden. Massen får du derefter som rumfang gange massefylde.

Svar #2
25. september 2007 af Alkymisten (Slettet)

Forstår det desværre ikke!

Men jeg har ihvertfald lavet det sådan: http://peecee.dk/?id=69803

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

"2
Ja det kommer der af, ikke at sætte enheder på, hverken på akserne eller på tallene, men da det åbenbart er massefylden, der svarer til hældningen, så kan du vel sætte dine enheder på nu?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2007 af peter lind

Den målte vægt er summen af væske og beholder(måleglasset. Kaldes masse af væske mv og masse af måleglas mb har du M = mv + mb. Nu har du ikke masse af væsken men dens rumfang. Massen kan findes af at mv = rho*V hvor rho er massefylden og V er rumfangetSættes det ind får du

M = rho*V + mb

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2007 af urb (Slettet)

http://www.padowan.dk/graph/

alle spørgsmål kan løses ekstremt simpelt med dette program.

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2007 af squeaky (Slettet)

Hvis du har en lommeregner der kan lave grafer kan du plotte v/ml og m/g som henholdsvis x og y punkter og derefter lave regression og finde en funktion for punkterne. herefter kan du bare aflæse 750 på x aksen og du har dit svar.

Jeg bruger selv graph men har ikke fundet ud af hvor dan man laver regression i det endnu. Er det overhovedet muligt?

Skriv et svar til: 1.g opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.