Kemi

isolering af x

26. september 2007 af ullabulla8 (Slettet)
Hej:)... nogen der kan hjælpe mig med at isolere x i ligningen nedenfor?

k = (x^2)/(1bar-2x)^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2007 af Riemann

omskriv således

k (1 -2x)^2= (x^2) <=>
0=x^2 - k (1 -2x)^2

(hvor det er forudsat at x er antal bar, så derfor skrev jeg ikke enheden)

Dette er en normal andengradsligning.

Svar #2
26. september 2007 af ullabulla8 (Slettet)

tak:)

Skriv et svar til: isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.